< <

<
< <

<

Voihan pyhä pylväkkö,

blogini ei nykyään päivity uudella kirjoituksella joka päivä. Mihin tässä ollaan menty? laiskaksi. Toisaalta oleskeluni Saksassa ei ole enää niin jännittävää ja minusta ja minun arjesta ovat tullut aika tylsiä. no ei nyt kai! Kivaahan täällä on.
Ensin huonot uutiset: Jarno lähtee su aamuna pois!
Ja sitten hyvät: Minusta on tulossa CSS-ihmelapsi! rah rah rah rah Istun netissä (virtuaalisella jakkaralla) ja opiskelen CSS:ää.

Eilen vietimme mukavan illallisen Ristorante Valentinossa. Tämä on pizzapaikka lähellä Dechsendorfin lätäkköä ja olemme jo kauan puhuneet siitä, että kävisimme siellä illallisella. Nyt kun Jarnon lähtö lähestyy Tsunamin omaisesti, täytyy meidän hätä pikaa toteuttaa kaikki puolivitsillä tai kokonaan vitsillä heitetyt ehdotukset. Käydä ostaa viikon ruuat sikakalliilta bensiskseltä, juoda olutta ja katsoa Simpsoneita, ostaa vaatteita kierätystorilta, lähettää paketti täynnä kenkiä ja kirjoja Suomeen, ostaa saksalainen porselaanisiili puutarhaamme, tehdä kanttarelliriuokaa... EIHÄN TÄSSÄ EHDI EDES HENGITTÄÄ!
Joo, en halua tietää mikä hätä hätä meininki mulla on, kun vietän viimeistä viikoani Erlangenissa.

Sää on ollut erittäin kolea täällä Saksassa. Aamulla kun kävelimme bussipysäkille nousi joka puolelta usvaa ja hengitys oli huuruista. Kun aurinko pääsee paistamaan on sää itseasiassa aika miellyttävää, sellaista, mistä itse tykkään. Olen aina tykännyt syksystä, sillä silloin aurinko vielä paistaa, mutta on silti miellyttävän viileää ja raikasta. Voi käyttää kunnon vaatteita ja kuitenkin pukeutua koristeellisesti, sillä vaatekomeutta ei tarvitse peittää talvitakilla, jonka sai kun tappoi Michelin -ukon.

Jausaa, pitäkää päät pystyssä!

Katsi

<

<3Comments:

<
<Blogger Anzisaid...

<6:01 ip./a> < 
<
<Blogger Katsisaid...


K I I T O S Anna. Äiti kertoi minulle, että olit käynnyt jo. Kerroin Jarnolle ja olemme molemmat ihan otettuja. Seuraavaksi keittiö puhtaaksi ja sitten huoneet!/p>

<8:20 ap./a> < 
<
<Blogger Anzisaid...

<10:25 ap./a> < 
<

<Lähetä kommentti

<