< <

<
< <

<

Hei kaikki!

Olen saanut ohjelmani raportin valmiiksi ja odotan, että työohjaajani lukee sen läpi. Tässä odotellessani olen sukeltanut html-koodien ihmeelliseen maailmaan ja tehnyt pari kotisivua.

Tässä teille uudet kotisivuni katseltavaksi.

http://www.geocities.com/katsi111/patsindex.html

Yahoo-mainos häviää, kun siirrän kotisivuni tkk:n serverille joskus syyskuussa.

Viime perjantaina oli hurja myrsky, kuulema. Emme käsittäneet Jarnon kanssa myrskyn suuruutta, sillä olimme juuri ravintolan terassilla, josta pääsimme pakenemaan nopeasti jo ensimmäisten sadepisaroiden aikana sisään ravintolaan. Sisältä ei nähnyt ulos, sillä Gasthausin ikkunat olivat pieniä ja niillä oli syvät ikkunalaudat.

Lauantaina menimme uimaan tuttuun maauimalaan. Illalla olimme ulkoilmaelokuvissa katsomassa korealaista elokuvaa Bin-Jip:iä. Elokuvassa poika, joka asuu taloissa, jonka omistajat ovat lomalla, pelastaa tytön väkivaltaisesta avioliitosta. Kummallakaan päähenkilöllä ei ole vuorosanoja. Elokuvasta tulee hyvin iloiseksi, minuun se vaikutti samalla tavalla kuin Amelié-elokuva.

Sunnuntaina päätimme tehdä vihdoinkin sen, mitä olemme jo kauan haaveileet. Vuokrasimme tunniksi Dechsendorfin järvellä polkuveneen, joka näytti isolta joutsenelta. Sillä potkimme järveä ympäri ja vaanimme valepuvussamme järven lintuja. Lapsetkin olivat ihan ihmeissään meidän isosta valkoisesta joutsenesta.

Muuten päivät ovat olleet aika rutiinin omaisia. Perjantaina matkustamme aamulla Müncheniin yhdeksi yöksi. Jee!

terkkuja,

Katsi

<

<0Comments:

<

<Lähetä kommentti

<