< <

<
< <

<

Hei kaikki!

Annoin juuri valmiin raportin ohjelmasta, jonka laadin Framatome ANP:lle. Allekirjoitin sen ja pistin sen eteenpäin tarkastajalle ja pomolleni allekirjoitettavaksi.

Jarno lähti Suomeen su aamuna ja täällä on haikea ja sateinen sää. Kävin eilen uimassa, vaikka oli 15°C ja satoi kaatamalla.

Kun saavuin Saksaan kesäkkun lopulla maanantaina, näin elokuva, joka kertoi hotellin naispuolisesta conciergestä ja hänen romanssista poikabänditähteen. Aluksi tyttö ei tiennyt, että kyseessä oli stara vaan luuli häntä hotellin uudeksi baarimikoksi. Kunnon tuhkimotarina, jossa poika löytää tytön, menettää tytön ja saa hänet takaisin.
Eilen maanataina näin amerikkalaisen elokuvan, joka kertoi pojasta, joka kutsui presidentin tyttären tansseihin. Hänkään ei tiennyt alussa, kuka tyttö oli, ja sai tietää tämän vasta kun meni hakemaan hänet 1600 Pennsylvania Avenuelta. Tässäkin elokuvassa poika saa tytön, menettää tytön ja saa hänet takaisin. Aika järkyttävää. Miksi maanantaina näytetään aina näitä Tuhkimo-tarinoita ja miksi rakenteen pitää olla joka kerta aivan sama?! Amerikkalaisen elokuvan saksalainen nimi on "Die Presidäntentochter küsst man nicht" :o
Seuraavaksi tulee maanantaina bayerilainen dramaattinen ja romanttinen elokuva "Die Putzfrau und der Millionär", tai, no, voisi tulla.

Löysin sunnuntai-iltana iltakävelylläni "second hand" -liikkeen, jossa myydään myös merkkivaatteita. Se on aina tiistaisin ja keskiviikoisin auki, eli ajatttelin mennä tänään tarkistamaan putiikiin.

Tässä tältä päivältä,

tsaudi

Katsi

<

<1Comments:

<
<Blogger Danisaid...

Milloin sä tuut sieltä Erlangenista takas? On varmaan ollu hauskaa. Mullakin on ollu tosi nasta kesä, but now it's drawing to a close...
Joo ne häät oli aivan loistavat...
:)
Moikka!/p>

<10:38 ap./a> < 
<

<Lähetä kommentti

<