< <

<
< <

<

No hei,

palasin juuri ruokatauolta. Osastolla on sellainen tapa mennä aina yhdessä klo 11 syömään. Meillä on jopa oma pyöreä pöytä, johon aina menemme istumaan. Minulla on kaksi kolleegaa, jotka puhuvat aina ja kaikki muut ovat yleensä hiljaa. Yleensä olen ainoa nainen pöydässä.
T
änään englantilainen kolleegani, lähetti minulle sähköpostissa BBC:n uutisen:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4649007.stm .

Miksi tästä nyt puhutaan koko ajan? Ymmärrän, jos keskierooppalaiset kauhistelevat meidän nakkeja, mutta mielestäni Suomessa voi herkutella, eikä vaan kesäisin. Ehkä ne juuri suomalaiset erikoistuotteet eivät ole keskieurooppalisille tuttuja. Voihan olla, että he näkevät Suomessa vaan joitain huonoja esimerkkejä omista erikoiselintarvikkeistaan.

Niin kuin kerroin, asumme Jarnon kanssa Dechsendorfissa.

Dechsendorf on pieni kylä, jonka ympäri ja läpi kävelee noin tunnissa. Kylästä löytyy kuitenkin hieroja, bensa-asema, hyvä edullinen ruokakauppa, pari leipomoa, kylpyhuoneisiin erikoistunut liike, pankki jne. Lainaten Jarnon sanoja, pienet kaupat näyttävät olevan Saksassa instituutio.

Dechsendorfin pohjoispuolella on Dechsendorfer Weiher, jossa on pari järveä. Järvistä pohjoiseen on metsää ja vaellusreittejä. Järvet eivät ole mielestäni uimakelpoisia, sillä vesi on sameaa sinilevän kukinnasta. Kuitenkin kaikki ihmiset pulikoivat vedessä.

Ajattelimme Jarnon kanssa tänään etsiä maauimala, jossa voisimme välillä uida kunnolla. Ajattelimme sen lisäksi hölkätä tai kävellä Dechsendorfin ulkoilualueella.


Nyt minun pitää taas palata töihini.

<

<0Comments:

<

<Lähetä kommentti

<